fbpx

Om os 

Din M&A Growth Partner

Hvorfor Altitude

Hos Altitude er vi et team af eksperter, der har gjort processen omkring at maksimere værdien af din virksomhed til vores speciale. Vi hjælper dig med at forstå og implementere de rigtige indsatser, så du kan sælge din virksomhed hurtigt, på de rette vilkår og til den rigtige pris.

Hvad er det

Virksomheder bliver ofte vurderet til en langt lavere værdi end de egentlig kunne blive værd, fordi de mangler nogle få simple, men meget vigtige elementer der gør dem attraktive for en mulig køber. Ved at kende til disse elementer, maksimerer du værdien af din virksomhed inden du sætter den til salg og får langt mere for den når du sælger.

I løbet af 2017/2018 gennemgik vi processen med at sælge vores egen virksomhed.  Et markedsføringsbureau der på fem år, gik fra idegrundlag, til at være den tredje største spiller i Danmark indenfor branchen. En lærerig proces der endeligt endte med et fuldt salg af virksomheden til en strategisk køber, med en svensk kapitalfond i ryggen.

Hvordan 

Gennem de seneste 7 år har vi hjulpet over 500 små og mellemstore virksomheder med at vækste og optimere deres forretning indenfor primært marketing og salg. 
Denne erfaring, kombineret med erfaringen fra at skabe og sælge vores egen virksomhed, har givet nogle helt unikke indblik i hvad der skal til for at forme en succesfuld, profitabel, skallerbar og salgsklar virksomhed. 

I dag har vi skabt en unik innovativ trin-for-trin metode, der kan tage din virksomhed på samme rejse.

Hvad andre siger om os

Det siger vores kunder

Søren og hans team formår at gøre komplekse udfordringer, enkelte og ligetil. 
Deres kendskab og måde at arbejde på, skaber utrolige resultater ud af det blå og lynhurtigt ser man effekten af deres arbejde skabe enorm værdi for virksomheden de arbejder for.


— Jonas Bagger
Direktør
EastWind ApS

Hvis du søger en erfaren partner på leadgenerering og super effektivt salg, er du kommet til det rette sted. 
Sørens videnskabelige tilgang er helt unik og den sparer dig for at bruge kostbar tid på at begå dine egne fejl og skaber mærkbare resultater allerede efter ganske kort tid som partner. 

— Thorbjørn Rønje
Founder
Morph Capital A/S

I en travl hverdag med hovedet begravet i driften, er det fantastisk befriende  at kunne trække sig op i "højderne" og arbejde på sin virksomhed, i stedet for i den. Deres gennemarbejdet faser, sætter god struktur på processen og gør det nemt hele tiden at følge udviklingen og resultaterne.

— Betina Flies
Direktør
Copenhagen Interior

Kontakt os

Overvejer du at sælge din virksomhed og har spørgsmål til processen? 

Har du allerede besluttet dig og har brug for en partner der kan hjælpe din til en bedre pris og en god proces? 

Vi er altid klar på en uforpligtende snak.

Skriv dit navn og nummer her, så kontakter vi dig.

Altitude_Logo_Neg+Green

Resources
Blog
Video
Podcast
Toolkit
Strategiske alliancer


Resources
Blog
Video
Podcast
Toolkit
Strategiske alliancer

Kontakt info
Altitude Group ApS
Strandlodsvej 44, 3
2300 København S

Tlf: 31 35 35 00
@ soa@altitude.dk


© 2019 - 2020 Altitude Group ApS. All rights reserved
Sitemap | Terms & Conditions | Cookie- og privatlivspolitik