fbpx

Maksimer din virksomhedens omsætning, profit og værdi.


Hvorfor Altitude

Hos Altitude er vi et team af eksperter, der har gjort processen omkring at maksimere værdien af din virksomhed til vores speciale. Vi hjælper dig med at forstå og implementere de rigtige indsatser, så du kan sælge din virksomhed hurtigt, på de rette vilkår og til den rigtige pris.

Hvad er det

Virksomheder bliver ofte vurderet til en langt lavere værdi end de egentlig kunne blive værd, fordi de mangler nogle få simple, men meget vigtige elementer der gør dem attraktive for en mulig køber. Ved at kende til disse elementer, maksimerer du værdien af din virksomhed inden du sætter den til salg og får langt mere for den når du sælger.

I løbet af 2017/2018 gennemgik vi processen med at sælge vores egen virksomhed.  Et markedsføringsbureau der på fem år, gik fra idegrundlag, til at være den tredje største spiller i Danmark indenfor branchen. En lærerig proces der endeligt endte med et fuldt salg af virksomheden til en strategisk køber, med en svensk kapitalfond i ryggen.

Hvordan 

Gennem de seneste 7 år har vi hjulpet over 500 små og mellemstore virksomheder med at vækste og optimere deres forretning indenfor primært marketing og salg. 
Denne erfaring, kombineret med erfaringen fra at skabe og sælge vores egen virksomhed, har givet nogle helt unikke indblik i hvad der skal til for at forme en succesfuld, profitabel, skallerbar og salgsklar virksomhed. 

I dag har vi skabt en unik innovativ trin-for-trin metode, der kan tage din virksomhed på samme rejse.

Hvad andre siger om os

Testimonials billeder (2)

— Karsten Kjems
CEO
Sonic Minds ApS


“ Søren har en unik evne, til lynhurtigt at sætte sig ind i og forstå en relativ kompleks virksomhed og koge det hele sammen til et koncept og en strategi, der er nem at forstå og gå til. Strategien, strukturering af processer og den løbende rådgivning, har klart været medvirkende til, at vi kan tage udvikling og vækst til helt nye standarder i 2020, i et marked der ellers har været meget presset.”

Testimonials billeder (5)

— Alexander Augustensen
CEO
Zuuvi ApS

“Når man vil lave et produkt der "best-in-class", er man nødt til at omgive sig med de bedste. I Altitude har vi en sparringspartner, der har erfaring og forstår sig på at skabe en skalerbar vækstvirksomhed. Alt bliver mere kompleks når virksomheden vokser hurtigt og der er det en kæmpe fordel, at have rådgiver der hjælper med den rigtige strategi og sparring, der gør vi kan fortsætte vores rejse endnu stærkere end før”

Testimonials billeder (3)

— Asger Fredslund
Direktør og Partner
Sirius Partner ApS

“ Vi har samarbejdet med Altitude omkring vækststrategi og salgsoptimering, og er i høj grad blevet klogere på vores processer og potentialet i vores forretning. Søren har hjulpet os med ny vækststrategi og salgsoptimering, og det har været en øjenåbner at se, hvordan man nemt og hurtigt, kan øge salget med hjælp fra teknologi og rette processer sat i system."

Kontakt os

Overvejer du at sælge din virksomhed og har spørgsmål til processen? 

Har du allerede besluttet dig og har brug for en partner der kan hjælpe din til en bedre pris og en god proces? 

Vi er altid klar på en uforpligtende snak.

Skriv dit navn og nummer her, så kontakter vi dig.

Altitude_Logo_Neg+Green

Resources
Blog
Video
Podcast
Toolkit
Strategiske alliancer


Resources
Blog
Video
Podcast
Toolkit
Strategiske alliancer

Kontakt info
Altitude Group ApS
Strandlodsvej 44, 3
2300 København S

Tlf: 31 35 35 00
@ soa@altitude.dk


© 2023 Altitude Group ApS. All rights reserved
Sitemap | Terms & Conditions | Cookie- og privatlivspolitik