fbpx

Om os 

Din M&A Growth Partner

Hvorfor Altitude

Hos Altitude er vi et team af eksperter, der har gjort processen omkring at maksimere værdien af din virksomhed til vores speciale. Vi hjælper dig med at forstå og implementere de rigtige indsatser, så du kan sælge din virksomhed hurtigt, på de rette vilkår og til den rigtige pris.

Hvad er er det

Virksomheder bliver ofte vurderet til en langt lavere værdi end de egentlig kunne blive værd, fordi de mangler nogle få simple, men meget vigtige elementer der gør dem attraktive for en mulig køber. Ved at kende til disse elementer, maksimerer du værdien af din virksomhed på inden du sætter den til salg og får langt mere for den når du sælger.

I løbet af 2017/2018 gennemgik vi processen med at sælge vores egen virksomhed.  Et markedsføringsbureau der på fem år, gik fra idegrundlag, til at være den tredje største spiller i Danmark indenfor branchen. En lærerig proces der endeligt endte med et fuldt salg af virksomheden til en strategisk køber, med en svensk kapitalfond i ryggen.

Hvordan 

Gennem de seneste 7 år har vi hjulpet over 500 små og mellemstore virksomheder med at vækste og optimere deres forretning indenfor primært marketing og salg. 
Denne erfaring, kombineret med erfaringen fra at skabe og sælge vores egen virksomhed, har givet nogle helt unikke indblik i hvad der skal til for at forme en succesfuld, profitabel, skallerbar og salgsklar virksomhed. 

I dag har skabt en unik innovativ trin-for-trin metode, der kan tage din virksomhed på samme rejse.

Kontakt

Overvejer du at sælge din virksomhed og har spørgsmål til processen? 

Har du allerede besluttet dig og har brug for en partner der kan hjælpe din til en bedre pris og en god proces? 

Vi er altid klar på en uforpligtende snak.

Skriv dit navn og nummer her, så kontakter vi dig.

Altitude_Logo_Neg+Green

Kontakt
+45 31 35 35 00
soa@altitude.dk
Syriensvej 33,
2300 København S